BOSS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guilda z Anathemy

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška - Ready

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
readyschneider

Počet príspevkov : 1

Přihláška - Ready Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška - Ready   Přihláška - Ready EmptyWed Apr 06, 2011 6:43 am

Ahoj milá guildo "BOSS"!
Chtěl bych sem přidat svou přihlášku ohledně přijetí do vaší guildy. Pokusím se vypsat vše nejdůležitější dle pokynů.

Ve hře mě najdete pod nickem "Ready"
- jsem warrior(primary:Arms, secondary: Fury)
- převážně zatím chodím bgs(world pvp) podle toho mám také pvp eq rele/furi 5433GS...sem tam si hru spestřím nějakým raidem
- jako hlavní profesi se snažím dělat JWC + mining (100skill)
- Jsem NON-CLICKER Very Happy
- aréna rating zatím nic moc 1451, protože jsem začal chodít s kámošem teprve minulý víkend:D

Tak to bylo takové to základní info a teď něco dále
- Jsem kluk, v listopadu mi bude 18 let, chodím na Obchodní Akademie (výborný prospěch Very Happy)
- WoW hraji od šesté třídy, takže co se týče zkušeností a orientace ve světě WoW jsem na tom dobře
- Po většinu doby co hraji wow tak jsem hrál na Anathemě nebo na Gigafunu

Co očekávat ode mne?
- Rád bych opět začal chodit nějaké ty raidy nebo dungy a jak se něco bude týkat pvp tak jsem ihned ve střehu:D
- Co se týče rad méně zkušeným hráčům okolo wow a např. warriora rád pomohu
Návrat nahoru Goto down
NiK3m

NiK3m

Počet príspevkov : 25

Přihláška - Ready Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška - Ready   Přihláška - Ready EmptyThu Apr 07, 2011 2:27 am

Máš to pěkně sepsaný, což je vidět, že jsi se snažil. V současné situaci v naší guildě dá se říci převládají melee classy. Neříkám ovšem, že by se Warrior ať už jako další kvalitní dps nebo tank neuplatnil, ale momentálně ani toto nemáš k dispozici. Eq na 5k gs se dá získat už behem dvou týdnů maximálně a to znamená, že by sis mel doplnit nejdříve vedlejší eq , které mám na mysli je pve a dodělat profese. Když toto budeš splňovat, můžeš kontaktovat in game a neviděl bych žádný další problem. Smile
Btw, dodal jsi , že by jsi se rád zapojil do našich raidů, takže tam by to PvE eq opravdu bylo potřeba) Lock
Návrat nahoru Goto down

Přihláška - Ready
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» IGNORED příhláška
» Přihláška Sawier
» Apokaliptus Přihláška
» Nowas - Přihláška
» VZOROVÁ PŘÍHLÁŠKA !!!

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
BOSS :: Prihlášky-